One Exposure nije običan fotografski web sajt. Već letimičan pregled prve stranice na adresi www.1x.com uveriće vas da se ovde ne postavljaju bilo kakve fotografije. Fotografi koji žele da postave svoje radove na ovom prestižnom fotografskom sajtu vrlo brzo saznaju da su kriterijumi veoma rigorozni. Pre nego što bude prikazana, fotografija mora da prođe kritiku i razmatranje drugih kolega fotografa, kao i samih moderatora sajta. Tek kada fotografija bude odobrena, kako od samih fotografa-članova sajta tako i od tima web sajta, ona postaje deo sadržaja 1x.com web sajta.

Zbog ovakvog načina rada 1x.com je pravo osveženje u odnosu na more fotografskih web sajtova na kojima bilo ko može da postavi bilo kakvu fotografiju i gde ponekad i posle pola sata švrljanja ne vidite ništa vredno. One Exposure na svakoj stranici nudi inspirativne i originalne radove koji će vam ulepšati dan i probuditi vam inspiraciju, a ako ste fotograf, daće vam i gomilu ideja.

Ovde možete da vidite nekoliko odličnih fotografija nasumično preuzetih sa ovog prestižnog fotografskog sajta. Ali ako stvarno volite fotografije nemojte da oklevate da posetite 1x.com. Samo uradite to kada imate dosta slobodnog vremena, jer ćete se teško odvojiti od ovog nepresušnog izvora vrhunskih fotografija.

1x.com je vrhunski fotografski sajt

1x.com je vrhunski fotografski sajt

1x.com je vrhunski fotografski sajt

1x.com je vrhunski fotografski sajt

1x.com je vrhunski fotografski sajt

Adresa: www.1x.com